Isolerad

  i Paradiset

Välkommen på lanseringsfest!

Lanseringsfest för boken Isolerad i Paradiset med signering av köpta böcker. Kaffe, tårta och alkoholfritt bubbel. Dag: Onsdag 5 december 2018 Tid: kl. 18:00–20:00 Plats: WordCraft Sweden, Storgatan 8b, 91631 Bjurholm.

Ella hittar kärleken online i brandmannen Ashmed. Kontakten blir allt intensivare och Ashmeds mejl och telefonsamtal blir snart ett välkommet inslag i Ellas annars gråa vardag. Det dyker upp flera varningstecken på vägen att allt inte står rätt till, men Ella är förblindad av kärleken och blir förälskad i både Ashmed och hans söta dotter Salma.

 

Efter en kort tid övertalas hon att lämna livet i Malaga och flytta till paradisön Mallorca. Redan från dag ett märks Ashmeds lynniga humör, men Ella inser inte att det är hans verkliga jag och är snabbt fast i en negativ och aggressiv relation. Ella går från att ha njutit av livet till att bli isolerad från sin omgivning och manipulerad att tro att hon inte är någon utan Ashmed.

Under många år är hennes liv fyllt av fysisk och psykisk misshandel och när hon blir gravid ökar Ashmeds kontrollbehov och en dag märker Ella att hon förbereder sig för sin egen flykt tillbaka till Sverige …

 

Isolerad i paradiset är baserad på en verklig historia.

Köp boken

Isolerad i Paradiset kan köpas via WordCraft Sweden.
Boken kommer i mjukband och kostar 200 kr +porto.
Gör din beställning i formuläret eller maila på: info@isoleradiparadiset.se

2 + 1 =

Address

Storgatan 8b
916 31 Bjurholm 
Sverige
Se adress på karta

Kontakt

E-post
info@isoleradiparadiset.se

Telefon
072 209 23 67

Shares
Share This

Dela Isolerad i Paradiset med dina vänner!